home
menu

Hulp bij het kopen van
je woning

Ik wil hulp bij de aankoop

Emotie en eh…. Emotie

Denk je dat je jouw emoties de baas bent bij de aankoop van een nieuwe woning? Dan heb je het mis. Je denkt misschien dat je uiteindelijk een rationele aankoop hebt gedaan, maar alleen in het meest gunstige geval heeft je bewustzijn een beetje inspraak gehad.

Als woningzoekende wil je graag je woonwensen herkennen in wat je ziet. Je bent op zoek naar een beleving.
Vertel mij meer

Eenmaal deze beleving gevonden, neemt de emotie de overhand. Zeker in de huidige markt waar de woningen snel worden verkocht.

De meesten hebben al 1 of meerdere keren achter het net gevist en nemen dan ook te snel en te emotioneel een koopbeslissing.

Onze aankoopmakelaar behoedt je voor deze valkuil en helpt jou om je droomhuis voor de juiste prijs aan te kopen.
Gratis aankoopbezichtiging

Wat kan ik lenen

Wat kan ik lenen check

Gratis hulp bij het kopen
van je nieuwe woning

Emotie is één van de belangrijkste drijfveren bij de aankoop van een woning. Deze emotie is geen goede basis voor een onderhandeling / aankoop. Een koper is in veel gevallen van mening dat men het zelf wel kan, men heeft al eerder een huis aangekocht, of er is een bouwkundige in de familie. Men denkt te kunnen besparen, maar niks is minder waar.

Uit het verleden is gebleken dat een koper zonder begeleiding zijn woning gemiddeld 5% tot 7% te duur aankoopt. In de huidige markt zijn deze cijfers alleen maar hoger.

Onze aankoopmakelaar biedt vooraf de oplossing. Wij gaan gratis en vrijblijvend met je mee naar een door jou gevonden woning.
Als koper krijg je voor de aankoop een gedegen advies en een duidelijke vaststelling van de waarde van onze aankoopspecialist.

Tevens kun je gebruik maken van onze ‘Wat kan ik lenen check’. Eric, onze erkend hypotheekadviseur kijkt samen met jou naar de hypotheek wensen en mogelijkheden. Zo weet je vooraf precies wat je kunt lenen en wat het per maand kost.
Maak nu een afpsraak

Schrijf je nu in voor onze
Gratis zoekservice

Inschrijven Gratis zoekservice

Vind je
droomhuis

Heerlijk vooruitzicht of uitdagend proces.
Dromen over (ver)huizen is mooi, genieten, gevoelig, maar vooral gratis.
Rationeel zijn de kernwaarden bekend, een garage, 4 slaapkamers, en een tuin op het zuiden; en de beslissing is genomen.
Emotioneel is deze beslissing echter een heel ander verhaal.

In veel gevallen zien wij dat dit proces wat leuk behoort te zijn, vervelende aspecten met zich mee kan brengen.

Emotie is immers niet de juiste basis voor een goede beslissingen.

Wij helpen je bij dit proces. Jij kunt je op je gevoel blijven richten en de beleving laten spreken. De emotie kan zijn werk gaan doen.

Wij waken voor de rationele kant en zullen zorgen dat jij de juiste woning voor de juiste prijs gaat kopen.
Maak een afspraak

Schrijf je nu in voor onze
Gratis zoekopservice

Inschrijven Gratis zoekservice

Als eerste het
nieuwe aanbod

Ben jij ook net te laat bij het leuke aanbod of kun je jouw droomhuis nog niet vinden, geen nood.
Met onze gratis zoekservice ben je altijd als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod in Leeuwarden en de rest van Friesland. Schrijf je in en ontvang gratis het nieuwste aanbod.
Inschrijven

5 Tips voor een
geslaagde aankoop

Ik wil graag de 5 tips ontvangen

Wat zeggen onze Klanten?

Kamminga Makelaars
5.0
2017-06-24T21:11:01+00:00
Binnen 3 weken verkocht, ik ben er super blij mee. [video width="640" height="360" mp4="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/André-Hoogsteen-3-quotes-new-1-1.mp4" poster="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/Screenshot_3.jpg"][/video]
5
1
MAAK EEN AFSPRAAK