home
menu

Inspireer de kijker

Maak direct een afspraak

De beste Fotografie
en presentatie

Inspireer de kijker en je bevordert de verkoop. Plaatjes spreken tot de verbeelding, dat is met verkoopfoto’s niet anders. De verkoopfoto’s zijn dan ook de meest krachtige verkooptool bij de verkoop van je woning.

Het is de magische link tussen de woning en woonwens van de koper. Woningzoekenden zijn vrijwel altijd op zoek naar een bepaalde beleving waar zij zich mee kunnen identificeren.
Vertel mij meer

Een woonbeleving laat zich niet omschrijven in woorden. Niet voor niets dat wij hier extra veel tijd en aandacht aan besteden bij de start van de verkoop.

Wij onderscheiden ons en daarmee jouw woning van de concurrentie. Onze styliste weet als geen ander het beste uit jouw woning te halen. Wij zorgen er voor dat jij opvalt tussen al het aanbod.
MAAK EEN AFSPRAAK
.

10 TIPS Voor de
Beste presentatie

Ik wil de tips graag ontvangen

Verkoopstyling

Verbaas jij je ook niet hoe bepaalde woningen gepresenteerd worden. Alsof men denkt dat het vanzelf gaat of dat men wel door de rommel heen zal kijken.
Wat is er nodig om jou huis zo goed mogelijk te verkopen?

Dat is altijd het uitgangspunt bij de verkoop.
Je doel is vast het zelfde als die van ons. Je huis zo snel mogelijk tegen de hoogste haalbare prijs te verkopen.

In tegenstelling tot interieurstyling maak je bij de verkoopstyling van een thuis een huis.
Woningzoekenden zijn op zoek naar een huis waar ze hun eigen thuis van kunnen maken.

Nogmaals, het is dan ook de kunst als verkoper om je eigen thuis los te laten.
Samen met Nancy, onze styliste, komen we graag bij je langs om van je thuis een goed verkoopbaar huis te maken.
Ik wil ook stylingadvies

 De magische link tussen
woning en woonwens

Ik wil ook de beste fotografie

Fotografie

Verkoopfoto’s als je belangrijkste marketing instrument. Van alle woningzoekenden zoekt bijna iedereen de nieuwe woning op internet.
Op basis van foto’s wordt beslist of een woning in aanmerking komt voor een bezichtiging. Deze beslissing neemt slechts 15 seconden in beslag.

De verkoopfoto’s zijn dus je sterkste en belangrijkste marketingtool binnen de woning verkoop. Welke om die reden dat de fotografie ook veel aandacht krijgt bij de start van de verkoop.

Dat er veel verschil zit tussen fotograaf en fotograaf weten wij als geen ander. We maken geen gebruik van een standaard fotogravenbedrijf. Nee we willen ons echt onderscheiden.

Nancy Geertsma is onze vertrouwde schakel bij de presentatie. Nancy is bevlogen en inspireert. Ze geeft net dat beetje extra en gaat voor het beste resultaat. Net als ons.
Als verkoper ben je dan ook verzekerd van de beste en meest spraakmakende presentatie van je huis.
Maak een afspraak

ik wil me onderscheiden bij de verkoop

ik wil me onderscheiden bij de verkoop

Onderscheiden

Hoe onderscheid ik mijn woning op Funda?
Veel woningen worden of heel snel verkocht of pas na een hele lange tijd. Hoe kan dit?
Funda heeft slechts een hoge attentiewaarde voor de eerst twee weken. Daarna verdwijnt je woning in de grijze massa en ziet je verkoop er in een keer heel anders uit.

Heb jij je wel eens afgevraagd wat een de makelaar nu echt voor je doet. Wat als mijn woning niet binnen 2 weken is verkocht? Wat gaan we dan doen? Heb je de makelaar hier wel eens naar gevraagd?

Heeft de makelaar eigenlijk wel een verkoopstrategie en evalueert hij met regelmaat met je. Hoe val je op tussen al het aanbod en hoe zorg je er nu voor om actief de koper te bereiken?

Naast de optimale en spraakmakende presentatie is het belangrijk dat je huis boven de concurrentie uit steekt. Met onze krachtige marketing, zowel online als offline, zorgen wij er voor dat je altijd onder de aandacht bent en blijft.
Ik wil me onderscheiden

Ik wil ook een 3D tour van mijn woning

Ik wil ook 3d tour

Magische link tussen
woning en woonwens

Voorbeelden 3D Tour

Download de Virtual app

Inspireer de kijker en je bevordert de verkoop.
Woningzoekenden zijn op zoek naar een beleving, iets wat in hun hoofd zit. Hoe beter de beleving hoe meer de woning de woningzoekende zal aanspreken.
Valt de woningzoekende voor je woning, dan is de kans groot dat men verliefd wordt en de woning percé wil hebben.

Om deze beleving nog beter en heftiger te laten zijn wij één van de eerste makelaars die gebruik maakt van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van 3D virtual reality.

Wij kunnen ook van jou woning een 3D virtual tour maken om jouw woning nog beter en intenser over te brengen. Voor de één een gadget, voor de ander een ideaal middel om een beter gevoel te krijgen bij de woning.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe ontwikkeling een belangrijke rol zal gaan spelen in de verkoop.

De magische link tussen woning en woonwens.
Ik wil een 3D tour van mijn woning

Social media als een actieve verkooptool

Ik wil actief verkopen

Wat zeggen onze Klanten?

Kamminga Makelaars
5.0
2017-06-24T21:11:01+00:00
Binnen 3 weken verkocht, ik ben er super blij mee. [video width="640" height="360" mp4="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/André-Hoogsteen-3-quotes-new-1-1.mp4" poster="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/Screenshot_3.jpg"][/video]
5
1
MAAK EEN AFSPRAAK