home
menu

Elke maand nieuwe
verkoopacties

Ik wil ook actief verkopen

De een heeft binnen een week al 18 kijkers gehad. Waar de ander na 3 maanden nog geen één bezichtiging heeft gehad.
Hoe kan dat!? Waarom heeft de ene woning succes en de andere woning geen enkele bezichtiging. Als verkoper wil je niet verdwijnen in de grijze massa.
Funda is een grote etalage, iedereen kent het en zal hier zijn zoektocht naar een nieuwe woning beginnen. Maar hang jij wel goed in deze etalage? Valt jouw woning wel op?
Vertel mij meer

De kracht van Funda is snel verdwenen. Al naar 2 weken ben je niet meer interessant voor de actieve zoekers. Ze hebben je reeds gezien en links laten liggen. Het is dus zaak om potentiele kopers weer voor je te winnen.
Voor iedere verkoop maken wij een persoonlijk marketingplan, hiermee kunnen wij garanderen dat je beter opvalt en meer hits op Funda hebt. Meer hits betekent meer bezichtigingen.
Vraag naar ons marketingplan, iedere maand nieuwe verkoopacties met als resultaat meer kijkers.
Maak direct een afspraak

Focus op het beste resultaat

Ik wil ook het beste resultaat

Meer hits op funda

90% van de verkopers, lees makelaars, gebruiken Funda niet goed en optimaal. Door bijvoorbeeld een verkeerde vraagprijs mis je soms wel tot 70% van je potentiele kopers.
Hoe vervelend is het als er geen plattegrond is. Sta je boven aan op Funda of neem je genoegen met een positie in de achterhoede.
Ben jij tevreden met een verkoop waar niet het maximale uit wordt gehaald? Ik dacht het ook niet! Waarom zijn er dan zoveel verkopers die hier wel genoegen mee nemen?

Funda geeft ons een bron aan informatie. Hoe zoekt een koper? Welke selectie in vraagprijs gebruikt hij? Hoe vaak wordt je woning gevonden en uiteindelijk daadwerkelijk bekeken?
Allemaal stuk voor stuk waardevolle informatie. Wij maken hier dankbaar gebruik van en kunnen hierdoor jouw woning beter online aanbieden en zorgen voor meer hits en een snellere verkoop.
Wij gaan altijd voor het maximale resultaat en laten je graag zien hoe.
Maak nu een afspraak

5 Tips
voor meer
kijkers

Ik wil graag de 5 tips ontvangen

Wat zeggen onze Klanten?

Kamminga Makelaars
5.0
2017-06-24T21:11:01+00:00
Binnen 3 weken verkocht, ik ben er super blij mee. [video width="640" height="360" mp4="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/André-Hoogsteen-3-quotes-new-1-1.mp4" poster="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/Screenshot_3.jpg"][/video]
5
1
MAAK EEN AFSPRAAK