home
menu

Wil jij jouw huis ook succesvol verkopen?

Maak direct een afspraak

Maximaal Resultaat

Vraag jij je ook af waarom de ene woning
zo snel verkocht is en de ander maar niet
wordt verkocht.

De een krijgt de vraagprijs, of zelfs boven
de vraagprijs, waar de ander fors moet
inleveren. In veel gevallen wordt er niet
het maximale uit de woning gehaald.

Inspireer de kijker en je bevordert de
verkoop.

Vertel mij meer

Het succes van onze resultaten ligt hem in
de presentatie in combinatie met het maximaal
onder de aandacht brengen van jouw woning.

Je bent verzekerd van de beste presentatie en
een actief verkoopplan waarbij je beter wordt
gevonden en meer hits op Funda hebt.

Meer hits betekent meer kijkers en je huis sneller
verkocht voor een betere verkoopprijs.

Wij halen het maximale uit jouw verkoop!

Maak nu een afspraak

Je huis te koop zetten
betekent loslaten

Maak direct een afspraak

Besef van loslaten

Een huis is veel meer dan een stapel stenen. Het is vaak voor een langere tijd een thuis geweest.

Een veilige haven met vele herinneringen. Een plek waar we om die reden emotioneel mee verbonden zijn.

Pas wanneer de keuze is gemaakt het huis te koop te gaan zetten, komt het besef van loslaten.

Voor de beste verkoop is het dan ook noodzakelijk dat je als verkoper je huis loslaat.
Maak nu een afspraak

Inspireer de koper en
je bevordert de verkoop

Maak direct een afspraak

Inspireer

Onnodig lang te koop gestaan en duizenden euro’s te weinig opgebracht. Een veel voorkomend verhaal. Sterker nog de meeste verkopers halen niet het maximale uit hun verkoop. Simpelweg doordat men geen aandacht schenkt aan de verkoop.

Tussen verkopen en verkopen zit een duidelijk verschil. Val je voor mooie verkooppraatjes, voor de hoogst afgegeven vraagprijs, of kijk je goed naar wat de makelaar nu echt voor je doet.
Vertel mij meer

Een mooi gezegde is;
Wie denkt dat kennis duur is, weet niet wat domheid kost. Met andere woorden; investeer in je verkoop.

Inspireer de kijker en je bevordert de verkoop. Woningzoekenden willen graag hun woonwensen herkennen in wat ze zien. Het is de magische link tussen de woning en woonwens. Als alles klopt bij de verkoop, is het geen optie dat je woning niet wordt verkocht.
Maak direct een afspraak.
.

Maak van je
thuis een huis

Ik wil styling advies

Verkoopstyling

Verbaas jij je er ook over hoe bepaalde woningen gepresenteerd worden. Alsof men denkt dat het vanzelf gaat of dat men wel door de rommel heen zal kijken.
Wat is er nodig om jouw huis zo goed mogelijk te verkopen?

Dat is altijd het uitgangspunt bij de verkoop.  Je doel is vast het zelfde als die van ons. Je huis zo snel mogelijk tegen de hoogste haalbare prijs te verkopen.

In tegenstelling tot interieurstyling maak je bij de verkoopstyling van een thuis een huis. Woningzoekenden zijn op zoek naar een huis waar ze hun eigen thuis van kunnen maken.

Nogmaals, het is dan ook de kunst als verkoper om je eigen thuis los te laten. Samen met Nancy, onze styliste, komen we graag bij je langs om van je thuis een goed verkoopbaar huis te maken.
Ik wil ook de beste presentatie

De magische link tussen
woning en woonwens

Ik wil de beste foto’s

Fotografie

Inspireer de kijker en je bevordert de verkoop. Plaatjes spreken tot de verbeelding, dat is met verkoopfoto’s niet anders. De verkoopfoto’s zijn dan ook de meest krachtige verkooptool bij de verkoop van je woning.

Het is de magische link tussen de woning en woonwens van de koper. Woningzoekenden zijn vrijwel altijd op zoek naar een bepaalde beleving waar zij zich mee kunnen identificeren.

 

Op basis van foto’s wordt beslist of een woning in aanmerking komt voor een bezichtiging. Deze beslissing neemt slechts 15 seconden in beslag.

De verkoopfoto’s zijn dus je sterkste en belangrijkste marketingtool binnen de woning verkoop. Het is dan ook om die reden dat de fotografie veel aandacht krijgt bij de start van de verkoop.  Door sterke foto’s als belangrijkste marketingtool, zorgen wij ervoor dat jij opvalt.

Maak een afspraak

Opvallen tussen de
concurrerende woningen

Ik wil opvallen

Onderscheiden

Hoe onderscheid ik mij op Funda? Veel woningen worden of heel snel verkocht of pas na een hele lange tijd. Hoe kan dit? Funda heeft slechts een hoge attentiewaarde voor de eerste twee weken. Daarna verdwijnt je woning in de grijze massa en ziet je verkoop er in eens heel anders uit.

Heb jij je wel eens echt afgevraagd wat de makelaar nu echt voor je doet? Wat als mijn woning niet binnen 2 weken verkocht is; wat doen we dan? Heb je de makelaar hier wel eens naar gevraagd?

Heeft de makelaar eigenlijk wel een verkoopstrategie en evalueert hij met regelmaat met je. Hoe val je op tussen al het aanbod en hoe zorg je er nu voor om actief de koper te bereiken?

Naast de optimale en spraakmakende presentatie is het belangrijk dat je huis boven de concurrentie uitsteekt. Met onze krachtige marketing, zowel online als offline, zorgen wij ervoor dat je altijd onder de aandacht bent en blijft.
Ik wil me onderscheiden

Social Media als een
actieve verkooptool

Ik wil actief verkopen

Samen

Wij geloven sterk in de kracht van mond-tot-mond reclame. Via de echte wereld of via sociale media. Het draait tegenwoordig om delen, liken en retweeten.

De koper van je huis woont in veel gevallen dichterbij. Wij zorgen er voor dat we op een unieke manier de kracht van jouw en ons
sociale netwerk inzetten om je woning maximaal onder de aandacht te brengen.

Social Media is een belangrijke schakel geworden bij de verkoop van je woning. Onze social media expert zorgt voor een maximale zichtbaarheid en ondersteunt jou als verkoper bij het maximaal inzetten van je eigen sociale netwerk.

Vraag naar onze social media coaching en geef je verkoop een boost. Jouw huis verkopen doen we samen.
Plan een afspraak

Activeer de koper

Ik wil actief verkopen

Verkoopactieplan

Een van de meest gehoorde ergernissen in de makelaardij is dat de makelaar passief is. “De makelaar doet niks, ik hoor nooit wat van mijn makelaar.” Ondanks deze veel gehoorde klachten zijn er maar weinig verkopers die goed kijken naar wat de makelaar nu eigenlijk voor ze doet.

Zet de makelaar de woning alleen maar op Funda of heeft hij ook echt een verkoopstrategie? Is de makelaar actief op zoek naar kijkers, of wacht hij tot er iemand belt?

Wil jij passief wachten op een koper of actief op zoek gaan? Activeer de koper! Dat is de sleutel tot een snellere verkoop. Hoe meer kijkers je trekt naar je woning, des te sneller hij is verkocht.

Wij geloven in een actieve verkoop. Niet afwachten maar actief op zoek naar een koper. Zo hebben we elke maand nieuwe verkoopacties om jouw verkoop een boost te geven.
Ik wil ook actief verkopen

Gemiddeld 3 keer
sneller verkocht

Ik wil ook sneller verkopen

Sneller verkocht

Wil jij ook meer inzet bij de verkoop van je huis dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze gedrevenheid en actieve verkoop resulteert in een gemiddeld 3 keer snellere verkoop.

Alle stappen worden gecombineerd tot een persoonlijke verkoopstrategie. Per woning bekijken we wat het beste bij jouw situatie en wensen past.

Met ons actieve marketingplan ondersteunen we de verkoop van jouw huis door deze maximaal onder de aandacht te houden.

Maak nu een afspraak

ONTVANG DE VIJF BELANGRIJKSTE TIPS VOOR EEN SNELLERE VERKOOP

IK ONTVANG GRAAG DE TIPS

Wat zeggen onze Klanten?

Kamminga Makelaars
5.0
2017-06-24T21:11:01+00:00
Binnen 3 weken verkocht, ik ben er super blij mee. [video width="640" height="360" mp4="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/André-Hoogsteen-3-quotes-new-1-1.mp4" poster="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/Screenshot_3.jpg"][/video]
5
1
MAAK EEN AFSPRAAK