home
menu

RUIME EIGENTIJDSE WONINGEN AAN HET WATER

Meld je alvast aan

Zet je zelf op voorsprong en meld je alvast!

Wil jij ook een eigentijdse woning die niet op elke hoek van de straat staat. een woning met een eigentijdse uitstraling en veel leefruimte, dan ben je hier aan het juiste adres.

Voor Dumas Wonen starten wij binnenkort met de verkoop van 6 twee onder een kap “Schuur” woningen en 2 vrijstaande woningen. Dit fraaie en eigentijds ontwerp past helemaal in het landelijke karakter van het mooie en relaxte Boornbergum.

De woning is aan de basis een stuk langer dan standaard waardoor je veel leefruimte op de begane grond en op de verdieping hebt. Op de 2e verdieping kunnen daardoor zowel aan de voorzijde als achterzijde een slaapkamer gerealiseerd worden, waardoor er in de woning 5 waardige slaapkamers kunnen worden gerealiseerd.

De ruime tuin is op de meest zonnige positie gesitueerd (zuid/west). Hierdoor kun je de hele dag, ook in de avond, genieten van de zon.

Zet je zelf op voorsprong en meld je alvast! Klik op plan een bezichtiging en vul je gegevens in dan ontvangt u van ons meer informatie.

Meld je alvast aan

Wat zeggen onze Klanten?

Kamminga Makelaars
5.0
2017-06-24T21:11:01+00:00
Binnen 3 weken verkocht, ik ben er super blij mee. [video width="640" height="360" mp4="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/André-Hoogsteen-3-quotes-new-1-1.mp4" poster="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/Screenshot_3.jpg"][/video]
5.0
1
MAAK EEN AFSPRAAK