home
menu

GRATIS!

WIL JIJ OOK DE LAAGSTE RENTE?

Heeft een van de onderstaande situaties betrekking op jou?

Wat de reden ook is, wij brengen graag en deskundig jouw mogelijkheden in kaart en regelen voor jou een hypotheek met de laagste rente en de best passende voorwaarden. Als onafhankelijk hypolheekadviseur hebben wij toegang tot vrijwel de gehele markt van banken en geldverstrekkers, dus voor jou altijd een best passend advies! Daar waar nodig ontvang je van ons zelfs een gratis taxatiewaarde van je woning (aangeboden door Kamminga Makelaars)

HOE WERKT HET?

Stap 1. | Hypotheekgesprek aanvragen

Vul het aanmeldformulier in op deze site. Geef hierbij aan wat de reden is voor het adviesgesprek. Wij zullen dan op het gewenste tijdstip contact met je opnemen voor een afspraak.

Stap 2. | Hypotheekgesprek inplannen / Taxatie regelen

We nemen telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak en maken een inschatting van jouw mogelijkheden. Desgewenst plannen we tevens een afspraak voor een taxatie in.

Stap 3. | Hypotheekgesprek

Tijdens dit gesprek worden jouw wensen geïnventariseerd en jouw mogelijkheden in kaart gebracht. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Stap 4. | Hypotheekadvies

Aan de hand van de inventarisatie volgt het adviestraject met een van onze Erkend Hypotheek adviseurs om jouw wensen te vervullen.

Wat zeggen onze Klanten?

Kamminga Makelaars
5.0
2017-06-24T21:11:01+00:00
Binnen 3 weken verkocht, ik ben er super blij mee. [video width="640" height="360" mp4="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/André-Hoogsteen-3-quotes-new-1-1.mp4" poster="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/Screenshot_3.jpg"][/video]
5
1
MAAK EEN AFSPRAAK