home
menu

Haal jij wel het maximale uit de verkoop?

Maak direct een afspraak

Inspireer

Wat staat centraal binnen de woningverkoop? Als we deze vraag stellen is meestal het antwoord “het huis”. Een logisch antwoord, maar niets is minder waar. Woningzoekenden zijn op zoek naar iets wat in hun hoofd zit. Een woonbeleving. Het is een gevoel, uniek en eigen voor iedereen.

Inspireer de kijker en bevorder je verkoop. Woningzoekenden willen graag hun woonwensen herkennen in wat ze zien. Als alles klopt bij de verkoop, is het geen optie dat je woning niet wordt verkocht.

 

Tussen verkopen en verkopen zit een duidelijk verschil. Val je voor mooie verkooppraatjes, voor de hoogst geboden vraagprijs of kijk je goed naar wat de makelaar nu echt voor je doet? Een mooi gezegde is: Wie denkt dat kennis duur is, weet niet wat domheid kost. Met andere woorden; investeer in je verkoop.

Focus bij de verkoop dan ook op de wensen van de koper in plaats van op het huis. Dat vormt de sleutel tot een succesvolle verkoop.

Maak een afspraak

VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA

Wat zeggen onze Klanten?

Kamminga Makelaars
5.0
2017-06-24T21:11:01+00:00
Binnen 3 weken verkocht, ik ben er super blij mee. [video width="640" height="360" mp4="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/André-Hoogsteen-3-quotes-new-1-1.mp4" poster="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/Screenshot_3.jpg"][/video]
5
1
MAAK EEN AFSPRAAK