home
menu

Bereken hieronder de taxatiewaarde van je huis!

Maak direct een afspraak

De juiste
verkoopwaarde

Wil je weten wat de waarde van je huis is, of wil je de maximale verkoopprijs weten? Deze twee waarden zijn inderdaad verschillend.
De waarde van de woning heeft met veel factoren te maken, naast de rationele kenmerken zoals woonoppervlakte, ligging en ouderdom, spelen er ook veel emotionele eigenschappen een belangrijke rol.

De woningwaarde is een gevoel, een waarde die voor iedereen anders is. Wat de één als fantastisch ervaart vind de ander juist weer een afknapper.
Vertel mij meer

Hoe specifieker je de doelgroep met jouw presentatie en marketing aan spreekt, des te groter de kans op de hoogste verkoopprijs.

Valt de kijker voor jouw woning, dan is de kans zeer groot dat men verliefd wordt en de woning per se wil hebben. Ook voor een hogere verkoopprijs, simpelweg omdat dat het voor hen gewoon waard is.

Hoe haal jij het maximale uit jouw verkoop? Wij vertellen het jouw graag.
Maak direct een afspraak

5 Tips voor
een hogere Verkoopprijs

Ik wil graag de 5 tips ontvangen

Wat zeggen onze Klanten?

Kamminga Makelaars
5.0
2017-06-24T21:11:01+00:00
Binnen 3 weken verkocht, ik ben er super blij mee. [video width="640" height="360" mp4="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/André-Hoogsteen-3-quotes-new-1-1.mp4" poster="https://www.kammingamakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/06/Screenshot_3.jpg"][/video]
5
1
MAAK EEN AFSPRAAK