home
menu

Achter de Hoven 56 c, Leeuwarden

Woonoppervlakte

40m²

Inhoud

96m³

Bouwjaar

2007

Kamers

1

Slaapkamers

5

Overdracht

 Vraagprijs Prijs op aanvraag
 Aangeboden sinds 19 mei 2017
 Status Beschikbaar
 Aanvaarding  In overleg
 Bijdrage VvE  € 84 per maand

Bouw

Soort woonhuis Galerijflat (appartement
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2007

Oppervlakten en inhoud

 Gebruiksoppervlakten
 Woonoppervlakte 40 m²
 Inhoud 96 m³

Indeling

 Aantal kamers 1 kamer
 Aantal woonlagen 5 woonlagen

Energie

 Energielabel  A
 Verwarming Cv-ketel
 Cv-ketel Eigendom

Buitenruimte

Ligging  In woonwijk

VvE checklist

Inschrijving KvK  Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja (€ 84 per maand)
Reservefonds aanwezig  Nee
Onderhoudsplan Ja
Opstalverzekering Ja

Executieveiling (hypotheek) bij Vastgoedveiling Friesland d.d. 14 juni 2017 (14.30 uur), ten overstaan van Trip Advocaten & Notarissen Leeuwarden.

Het betreft een 40 m2 appartement in het geliefde D-factory gelegen aan de Achter de Hoven.
Indeling”
“Entree/hal, meterkast, woonkamer met Frans balkon, open keuken, slaaphoek, badkamer met douche, wastafel en toilet, inpandige berging met CV ketel en wasmachine aansluiting.”

BEZICHTIGING:
Op dit moment zijn er geen bezichtigingen mogelijk. Zodra er een mogelijkheid is voor bezichtiging, wordt dit op de site kenbaar gemaakt.

VEILING:
Een veiling is een andere benaming voor openbare verkoop. De plaats en tijd zijn vooraf bepaald. De voorwaarden aangaande de verkoop kunt u vinden op veilingbiljet.nl

BIEDINGEN:
t/m 30 mei kunt u onderhands/schriftelijk een bieding uitbrengen bij de notaris. Mocht er op 30 mei geen bieding binnengekomen zijn die toereikend is, kan kan er alsnog op de datum van veilen, 14 juni worden geboden.

Van de koper wordt verwacht dat hij zelf onderzoek instelt naar de feitelijke en juridische eigenschappen van het verkochte, dan wel dat hij, als hij dit onderzoek achterwege laat of gelaten heeft, hij welbewust de daaraan verbonden risico’s aanvaardt zonder enig voorbehoud of enige aanspraak jegens de Verkoper of de notaris.

De koper aanvaardt niet alleen de in de bijzondere voorwaarden vermelde aan het verkochte verbonden erfdienstbaarheden, buurwegen en/of kwalitatieve verplichtingen, maar ook die, welke niet vermeld zouden zijn in de bijzondere veilingvoorwaarden en (achteraf) wel blijken te bestaan.

Koper aanvaardt zonder voorbehoud dat de verkoper en de notaris zich bij hun onderzoek naar de hiervoor bedoelde lasten en beperkingen beperken tot hetgeen voorkomt in de laatste titel van aankomst en hetgeen zij feitelijk uit andere bronnen van het verkochte weten met betrekking tot deze lasten en beperkingen.

Let op! Het is mogelijk dat gedurende het veilingtraject nadere informatie beschikbaar komt. Houdt u Funda en de veilingsite in de gaten voor mogelijke wijziging of aanvulling van de beschikbare informatie.

De bijdrage aan de VvE bedraagt € 84,27 per maand (zie opgave VvE met toelichting te vinden op deze site).

De achterstand in de betaling van de maandelijkse bijdrage aan de VvE voor het lopende en voorafgaande boekjaar tot en met 31 maart 2017 bedraagt volgens opgave van de VvE een bedrag van € 243,23. Voor oudere achterstanden blijft de oude eigenaar jegens de vereniging aansprakelijk. Voor eventueel nieuwere achterstanden zal koper aansprakelijk worden.

De (beheerder van de) vereniging van eigenaars wenst bij koper € 75,00 aan administratiekosten in rekening te brengen.

Het reservefonds per 31 december 2015 bedraagt € 39.708,00. Het aandeel in dit fonds bedraagt voor het registergoed € 945,42.

Informatie afkomstig van derden (verkoper geeft hierover geen garanties, koper kan hieraan geen rechten ontlenen):

Lieuwe Jan Kamminga

Register Makelaar Taxateur
06 123 555 33
088 299 8 999
ljkamminga@kammingamakelaars.nl


MAAK EEN AFSPRAAK