home
menu

Het Gangboord 35, Drachten 9206 BJ

Woonoppervlakte

133m²

Bouwjaar

2000

Overdracht

Status Verhuurd

Bouw

Bouwjaar 2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 133 m²

Omgeving

Ligging bedrijventerrein
SnelwegAfrit op 3000 m tot 4000 m

Multifunctionele, zeer goed onderhouden bedrijfsruimte op het industrieterrein “De Haven” in Drachten, met een totaaloppervlak van 133 m2, bestaande uit 2 verdiepingen.
Het pand maakt deel uit van een verzamelgebouw met daarin een 12-tal bedrijfsunits, beschikt over een viertal kantoorruimtes en een werkplaats met overheaddeur. Het pand is recentelijk helemaal geschilderd en voorzien van airco’s (in alle vier kantoorruimtes) en een nieuwe CV-installatie.

INDELING
Begane grond:
Entree aan de voorzijde van het gebouw, hal met meterkast, trapopgang (gestoffeerd) naar de eerste verdieping, trapkast (waarin de mogelijkheid tot het realiseren van een tweede toilet), toegangsdeur naar één van de vier kantoorruimtes (ca. 20m2) en een toegangsdeur naar de werkplaats. Deze ruimte heeft een oppervlak van ca. 31m2, overheaddeur van 3.40m. breed en 2.60m. hoog.

Een eventuele vergroting van de werkruimte behoort tot de mogelijkheden.

Eerste verdieping:
Ruime hal welke toegang biedt tot de drie kantoorruimtes op deze verdieping, van respectievelijk ca. 12,5 m2, 16 m2 en 18 m2. Het toilet is toegankelijk via een afgesloten halletje, waar ook de C.V. opstelling zich bevindt.
Keukenblok met koelkast en vaatwasser.

Parkeren:
Er behoren drie parkeerplekken bij het pand. Deze bevinden zich aan de voorzijde.

Huurprijs:
Bij een contract voor twee jaar, de eerste twee maanden gratis. Bij een contract voor drie jaar eveneens de eerste twee maanden gratis, en de vier volgende maanden 600 per maand. Na het eerste half jaar geldt de huurprijs van 800 per maand.

Huurbetaling:
Per maand, bij vooruitbetaling.

Huurovereenkomst:
Op basis van het ROZ model, met aanvullende en algemene bepalingen.

Bankgarantie:
Ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met B.T.W.

Lieuwe Jan Kamminga

Register Makelaar Taxateur
06 123 555 33
088 299 8 999
ljkamminga@kammingamakelaars.nl


MAAK EEN AFSPRAAK