home
menu

Rode Kruislaan 15, Groningen

Woonoppervlakte

73m²

Inhoud

194m³

Bouwjaar

1960

Kamers

3

Slaapkamers

3

Overdracht

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds 12 december 2017
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort appartement Portiekflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1960

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Woonoppervlakte 73 m²
Inhoud 194 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen 1 woonlaag

Energie

Energielabel E

Kadastrale gegevens

HELPMAN O 444
Eigendomssituatie Volle eigendom

VvE checklist

Inschrijving KvK Nee
Jaarlijkse vergadering Nee
Periodieke bijdrage Nee
Reservefonds aanwezig Nee
Onderhoudsplan Nee
Opstalverzekering Nee

 

EXECUTIEVEILING; 10 januari 2018 vanaf 13:30 uur, ten overstaan van Trip Advocaten & Notarissen Groningen. (Bij de notaris kunt u alle actuele informatie opvragen nadat u op www openbareverkoop nl hebt gekeken)

BEZICHTIGING: De mogelijkheid wordt onderzocht, als een en ander duidelijk is, dan staat dat op www openbareverkoop nl

VEILING: Een veiling is een andere benaming voor openbare verkoop. De plaats en tijd zijn vooraf bepaald. De voorwaarden aangaande de verkoop kunt u vinden op www openbareverkoop nl

BIEDINGEN: t/m 26-12-2017 24:00 kunt u onderhands/schriftelijk een bieding uitbrengen bij de notaris. Mocht er op 26 december 2017 geen bieding binnengekomen zijn die toereikend is, kan kan er alsnog op de datum van veilen, 10 januari 2017 worden geboden.

Appartementsrecht rechtgevende op het gebruik van de woonruimte op de tweede verdieping en een berging in de kelder van het complex, plaatselijk bekend Rode Kruislaan 15 te 9728 CS Groningen.
Informatie afkomstig van derden (verkoper geeft hierover geen garanties, koper kan hieraan geen rechten ontlenen):
“Entree met hal, slaapkamer met vaste kast, meterkast, keuken met vaste kast en toegang tot balkon achterzijde, doucheruimte, toilet, woonkamer met vaste kast en toegang tot balkon voorzijde, achterkamer met vaste kast, slaapkamer met vaste kast en toegang tot balkon voorzijde. Berging in de kelder.”
(bron: taxatierapport september 2017)

VRAGEN: Kamminga makelaars biedt het appartement aan op funda, vragen over het object kunt u stellen bij de notaris (zie hierboven).

RECHTEN: Informatie afkomstig van derden (verkoper geeft hierover geen garanties, koper kan hieraan geen rechten ontlenen). Kamminga Makelaars is niet in het appartement geweest, de informatie komt uit het taxatierapport september 2017, verkoper of koper kan Kamminga makelaars hier niet aansprakelijk voor stellen.

MAAK EEN AFSPRAAK