home
menu

Spikerboor 19, Akkrum

Woonoppervlakte

265m²

Bouwjaar

1985

Overdracht

Huurprijs Huurprijs op aanvraag
Servicekosten € 125,- per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds 16 november 2018
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1988

Oppervlakten

Oppervlakte 568 m² (in units vanaf 30 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen
Voorzieningen Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling.

Omgeving

Ligging Bedrijventerrein
Bereikbaarheid Bushalte op minder dan 500m, NS Intercitystation op minder dan 500m en snelwegafrit op minder dan 500m.

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen 30 niet-overdekte parkeerplaatsen

 

KANTOORUIMTE HUREN IN AKKRUM
Zoek je een prettige, lichte kantoorruimte met een representatieve uitstraling met ruime entree en gezamenlijke faciliteiten? Kom dan een kantoor huren bij De Vesting Akkrum!
Dit markante kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Spikerboor. De mooie representatieve uitstraling, goede ontsluiting en alle voorzieningen op loopafstand maken De Vesting Akkrum tot een heerlijke werkplek

HUREN BIJ DE VESTING AKKRUM
In De Vesting kun je al vanaf 30 m² je eigen kantoorruimte huren en uitbreiden tot maar liefst meer dan 500 m². Het behoort dus tot de mogelijkheden om al vanaf 1 kantoorruimte van minimaal 30 m² of je kunt er voor te kiezen om meerder kantoorruimten te combineren. De keuze is aan jouw.
De Vesting Akkrum heeft kantoorruimten met verschillende afmetingen, voor ieder ondernemer / bedrijf wat wils. De Vesting Akkrum biedt volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en contacten te leggen of juist heerlijk rustig je af te zonderen in je eigen kantoorruimte.

HUURPRIJS
Huren kan al vanaf € 325,00 all-in per maand.
Voor een goed overzicht met alle prijzen en beschikbaarheid ga naar devestingakkrum.nl

FLEXIBEL
De Vesting Akkrum is 24/7 tot je beschikking. Daarbij heb je toegang tot het hele pand. Je eigen kantoorruimte is al volledig gestoffeerd. Zet je eigen “kantoor” meubels erin en je kunt direct aan de slag. Naast je eigen kantoorruimte heb je toegang tot de algemene ruimtes, pantry en kun je gebruik maken van een gezamenlijk vergaderruimte.
Geen lange contracten, maar flexibel in looptijd en m².

ONTZORGEN
De Vesting Akkrum ontzorgt jou als ondernemer volledig, je kantoorruimte is volledig gestoffeerd, heeft een aangename temperatuur en is voorzien van WiFi en de gezamenlijke ruimtes worden perfect schoon gehouden. Wij houden het graag eenvoudig zodat jij je kunt richten op je eigen werkzaamheden. Eenmaal per maand zal er een vast bedrag worden gefactureerd. Zo kunnen jij en je team zich volledig focussen op waar jullie goed in zijn!
Lees meer over de voordelen van huren vanuit een full service concept.

MAAK EEN AFSPRAAK