home
menu

Spikerboor 19, Akkrum 8491 PB

Woonoppervlakte

568m²

Bouwjaar

1988

Overdracht

Status beschikbaar

Bouw

Bouwjaar 1988

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 568 m²

Omgeving

Ligging bedrijventerrein
SnelwegAfrit op minder dan 500 m
Bushalte op minder dan 500 m

KANTOORUIMTE HUREN IN AKKRUM
Zoek je een prettige, lichte kantoorruimte met een representatieve uitstraling met ruime entree en gezamenlijke faciliteiten? Kom dan een kantoor huren bij De Vesting Akkrum!
Dit markante kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Spikerboor. De mooie representatieve uitstraling, goede ontsluiting en alle voorzieningen op loopafstand maken De Vesting Akkrum tot een heerlijke werkplek

HUREN BIJ DE VESTING AKKRUM
In De Vesting kun je al vanaf 30 m² je eigen kantoorruimte huren en uitbreiden tot maar liefst meer dan 500 m². Het behoort dus tot de mogelijkheden om al vanaf 1 kantoorruimte van minimaal 30 m² of je kunt er voor te kiezen om meerder kantoorruimten te combineren. De keuze is aan jou.
De Vesting Akkrum heeft kantoorruimten met verschillende afmetingen, voor ieder ondernemer / bedrijf wat wils. De Vesting Akkrum biedt volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en contacten te leggen of juist heerlijk rustig je af te zonderen in je eigen kantoorruimte.

HUURPRIJS
Huren kan al vanaf € 325,00 all-in per maand.
Voor een goed overzicht met alle prijzen en beschikbaarheid ga naar devestingakkrum.nl

FLEXIBEL
De Vesting Akkrum is 24/7 tot je beschikking. Daarbij heb je toegang tot het hele pand. Je eigen kantoorruimte is al volledig gestoffeerd. Zet je eigen “kantoor” meubels erin en je kunt direct aan de slag. Naast je eigen kantoorruimte heb je toegang tot de algemene ruimtes, pantry en kun je gebruik maken van een gezamenlijk vergaderruimte.
Geen lange contracten, maar flexibel in looptijd en m².

ONTZORGEN
De Vesting Akkrum ontzorgt jou als ondernemer volledig, je kantoorruimte is volledig gestoffeerd, heeft een aangename temperatuur en is voorzien van WiFi en de gezamenlijke ruimtes worden perfect schoon gehouden. Wij houden het graag eenvoudig zodat jij je kunt richten op je eigen werkzaamheden. Eenmaal per maand zal er een vast bedrag worden gefactureerd. Zo kunnen jij en je team zich volledig focussen op waar jullie goed in zijn!
Lees meer over de voordelen van huren vanuit een full service concept.

MAAK EEN AFSPRAAK