home
menu

Ubbo Emmiusstraat 5, AW Sneek

Woonoppervlakte

66m²

Inhoud

200m³

Perceeloppervlakte

95m²

Bouwjaar

1926

Kamers

2

Slaapkamers

1

Veiling

Prijs

Prijs op aanvraag

Veilingdatum

Woensdag 13 september 2017

Overdracht

Aangeboden sinds 15 augustus 2017
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woonhuis Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1926

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Woonoppervlakte 66 m²
Perceeloppervlakte 95 m²
Inhoud 200 m³

Indeling

Aantal kamers 2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal woonlagen 2 woonlagen

Energie

Voorlopig energielabel G

Kadastrale gegevens

SNEEK A 6192
Kadastrale kaart
Oppervlakte
95 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin Achtertuin

Executieveiling bij de regioveiling Openbare Verkoop Noord d.d. 13 september 2017 (13.30 uur Hotel Van der Valk, Lavendelheide 4, Drachten ), ten overstaan van Trip Advocaten & Notarissen Leeuwarden.

1E OPEN HUIS | op woensdag 23 augustus 2017 van 16:00 tot 17:00 uur. Bij het open huis is onze makelaar aanwezig.
2E OPEN HUIS | op maandag 11 september 2017 van 16:00 tot 17:00 uur. Bij het opnehuis is onze makelaar aanwezig.

VEILING:
Een veiling is een andere benaming voor openbare verkoop. De plaats en tijd zijn vooraf bepaald. De voorwaarden aangaande de verkoop kunt u vinden op

BIEDINGEN:
t/m 29 augustus 2017 kunt u onderhands/schriftelijk een bieding uitbrengen bij de notaris. Mocht er op 29 augustus geen bieding binnengekomen zijn die toereikend is, kan kan er alsnog op de datum van veilen, 13 september worden geboden.

Hoekwoning met houten aanbouw/berging, erf, tuin, ondergrond en verder aan-/ en toebehoren.

Informatie afkomstig van derden (verkoper geeft hierover geen garanties, koper kan hieraan geen rechten ontlenen):
“Buitenmuren opgetrokken in steen, aan de binnenzijde voorzien van betimmering met plaatmateriaal. Houten buitenkozijnen vrijwel geheel voorzien van dubbel glas. Vloeren deels van hout, deels van beton. Binnenmuren b.g. van steens materiaal, op de verdieping in HBS. Met hout beschoten kap, pannen gedekt. Op de verdieping geïsoleerd. Platte delen van een bitumineuze dakbedekking. Verwarming d.m.v. CV, Intergas ketel, volgens eigenaar ca. 6 jaar oud. Aangesloten op gemeentelijk riool. 3-Groeps elektrische installatie.

Entree aan de voorzijde van de woning met kleine hal met elektra en gasmeter en trapopgang naar boven. Woonkamer met aan de achterzijde de open keuken. Keuken is volgens eigenaar ca. 2 jaar geleden geplaatst en nauwelijks gebruikt. De keuken is voorzien van 5-pits kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en combi magnetron.
Vanuit de keuken is een kleine binnenhal bereikbaar met toilet en kleine douche. Uitpandige houten bijkeuken/berging met loopdeur naar achtertuin. Deze ruimte is eenvoudig geïsoleerd. Het raam is dichtgetimmerd.
Steile trap naar de verdieping met overloop met CV-opstelling en één ruime slaapkamer (thans on afgewerkte ruimte).
Vlizotrap naar de kleine vliering.
Voortuin en achtertuin voorzien van voornamelijk bestrating.

Er is lekkage geweest vanaf de verdieping. Gipsplafond in de woonkamer moet vervangen worden. …. hier en daar nog wat electriciteitsdraden die een rommelige indruk maken en nader onderzocht/weggewerkt moeten worden.”
(bron: taxatierapport april 2017)

Het registergoed heeft mogelijk enig onderhoud nodig. Verkoper (executant) geeft geen enkele garantie met betrekking tot de staat van (onderhoud van) het registergoed.

Van de koper wordt verwacht dat hij zelf onderzoek instelt naar de feitelijke en juridische eigenschappen van het verkochte, dan wel dat hij, als hij dit onderzoek achterwege laat of gelaten heeft, hij welbewust de daaraan verbonden risico’s aanvaardt zonder enig voorbehoud of enige aanspraak jegens de Verkoper of de notaris.

De koper aanvaardt niet alleen de in de bijzondere voorwaarden vermelde aan het verkochte verbonden erfdienstbaarheden, buurwegen en/of kwalitatieve verplichtingen, maar ook die, welke niet vermeld zouden zijn in de bijzondere veilingvoorwaarden en (achteraf) wel blijken te bestaan.

Om een goed beeld van (de staat van) het registergoed te krijgen wordt u uitdrukkelijk geadviseerd om het registergoed te bezichtigen.

Koper aanvaardt zonder voorbehoud dat de verkoper en de notaris zich bij hun onderzoek naar de hiervoor bedoelde lasten en beperkingen beperken tot hetgeen voorkomt in de laatste titel van aankomst en hetgeen zij feitelijk uit andere bronnen van het verkochte weten met betrekking tot deze lasten en beperkingen.

Let op! Het is mogelijk dat gedurende het veilingtraject nadere informatie beschikbaar komt. Houdt u de veilingsite in de gaten voor mogelijke wijziging of aanvulling van de beschikbare informatie.

MAAK EEN AFSPRAAK